17 Eylül 2012 Pazartesi

Glas Noya - Pasta Süsleme-


Malzemeler
125gr. yumurta beyazı
700gr. elenmiş pudra şekeri
1 çay kaşığı limon suyu
 
Hazırlanışı
Bütün malzemeyi cam, paslanmaz çelik veya porselen bir kaba koyarak ağaç spatula ile 10-15 dakika krema gibi beyaz bir renk alıncaya kadar  güzelce karıştırınız.
 
Kullanımı
Her türlü dantel gibi işlemelerde yerine göre sıvama ve plastik gibi şekerleri yapıştırmada bilhassa düğün pastalarında kullanılır. Hazırlandıktan sonra kurumaması için üzerine ıslatılmış ve sıkılmış bir bez kapatınız. Kullanacağınız zaman ağaç spatula ile iyice karıştırın ve sonra kullanınız. Eğer sertse bir iki damla limon suyu ilave edip karıştırarak yumuşatınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder