5 Temmuz 2012 Perşembe

Balık Garnitürleri


Haşlanmış patates garnitürleri
Buğuda pişirilmiş patatesler ve diğerleri
Çeşitli sebze garnitürleri
Limon dilimleri – limon suyu
Maydanoza batırılmış limon dilimleri
Maydanoz dalları veya kıyılmış maydanoz
Taze – kuru nane
Taze roka
Dereotu
Sade pilav
Sade – domatesli – ıspanaklı erişte, makarna
Ançüez
Tereyağında kızartılmış soyulmuş badem
Krema
Mayonez
Ketçap
Sade ve sarımsakla ovulmuş kızartılmış krutonlar
Mantar
Karides, Midye gibi çeşitli deniz ürünleri
Izgara domates dilimleri
Izgara yeşil ve kırmızıbiber
Beyaz ve kırmızı kuru soğan dilimleri
Yeşil soğan
Sarımsak
Kapari
 Haşlanmış taze fasulye
 Haşlanmış ya da taze havuç
 Rezene yaprağı
 Çeşitli salatalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder